València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Carlota Corredera està preocupada per Terelu Campos

La presentadora de 'Sálvame' mana tota la seua força a Terelu Campos en la seua última aparició pública en un sopar solidari organitzat per 'Querer'
Imatge de la presentadora,Carlota Corredera | Cedida

 

La presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, va acudir a un sopar solidari organitzat per la Fundació Querer en representació de 'La Fábrica de la Tele'. En aquest acte va traure el seu costat més sensible i es va sincerar sobre l'estat de Terelu Campos després de l'operació de doble mastectomia a la qual es va sotmetre. El motiu que la va portar al sopar solidari va ser la representació de 'La Fábrica de la Tele'. Explicava en 'Jaleos del corazón' com la seua representada fomentava cursos de bilingüisme per a xiquets amb capacitat d'aprendre un idioma addicional, així com el compromís cap a la fundació 'Querer'.

Carlota Corredera parla sobre l'estat de Terelu

En ser preguntada per Terelu, la presentadora va afirmar que coneix algunes dades, però que tota la informació que sap és de primera mà de Terelu. Així i tot no es va arriscar a dir gens amb seguretat: «Que jo sàpia no ha de tornar a operar-se però no és una veritat vertadera». Corredera va assegurar que la recuperació de Terelu està sent complicada, però la major de les Campos ja va afirmar abans de sotmetre's a l'operació que «no vol viure amb por», un objectiu que serà difícil però pel qual està lluitant en tot moment.

Terelu podria tornar prompte a 'Sálvame'

Malgrat l'ambient de tristesa que es va generar en l'entrevista, la presentadora de 'Sálvame' va assegurar «haver vist més animada» a Terelu. No obstant açò, el procés de recuperació se sap que és lent i que requereix de molt esforç i sacrifici. Arribats a aquest punt, Carlota Corredera va afirmar «que d'ací solament anirà per a millor». Finalment, en ser preguntada sobre la volta de Terelu al programa, la presentadora va manifestar que «serà abans de Nadal, segur», encara que per molt recuperada que estiga no sap si serà possible que tinga forces «per a estar quatre hores». L'entrevista va acabar parlant de la seua bona relació amb ella i que no podria tindre millor notícia que la seua volta en el programa, ja que assegura que «la troba a faltar». De fet, els seus companys han mostrat en reiterades ocasions el seu suport cap a ella tant quan va recaure en la malaltia com en tot el procés posterior: l'operació i la recuperació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!