INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

'El Sevilla', tercer expulsat de 'Masterhef Celebrity'

El pas del cantant pel programa ha estat esguitat de baralles, discussions i de poca qualitat en l'art de cuinar
'El Sevilla', tercer expulsat de 'Masterchef Celebrity' | TVE

 

'El Sevilla' es va convertia ahir en el tercer expulsat d'esta edició de ‘Masterchef Celebrity’, en què no ha passat desapercebut després de protagonitzar diferents baralles amb els seus companys i acabant en el programa amb un plat desastrós, que va provocar la seua expulsió: «La cuina no és el meu fort», assegurava resignat el cantant.

 

‘El Sevilla’ s'ha convertit en un dels concursants més polèmics de la història del programa, en plantejar-se abandonar el ‘talent show’ després d’un enganxó monumental amb una de les participants, Vicky Martín Berrocal, amb qui va perdre les formes davant de les càmeres i dels xiquets que tastaven aquell dia la seua recepta. Posteriorment, va haver de demanar perdó amb llàgrimes, confessant que no havia trobat el seu lloc en el programa. 

 

'El Sevilla' i Vicky Martín Berrocal discutixen durant el programa | TVE

 

L'enganxó amb el seu company José Salazar tampoc va deixar les aigües gens calmades, ja que ‘El Sevilla’ se li va encarar reprotxant-li que no li haguera donat suport durant la presentació del seu plat al jurat, tal com solen fer els altres concursants entre ells.

 

Un arròs desllavassat i de gra dur provoca l'expulsió del cantant

Ahir tocava prova d’eliminació en ‘Masterchef’, i el sevillà va voler arriscar-se amb un arròs, però va fracassar: «He volgut ser valent», justificava. Però el jurat no va comptartir la seua opinió, tal com Pepe Rodríguez li va remarcar: «Valent o inconscient»; Jordi Cruz anava més allà: «O, directament, un kamikaze». La cosa va acabar malament per al concursant, a qui li va eixir un arròs desllavassar i dur i, finalment, va acabar expulsat.

  

 

El cantant se n'anava del concurs fent autocrítica i reflexionant sobre ell mateix: «Ací va entrar un xicon que creia que sabia cuinar i que s'ha donat compte de què no sap fer res. Promet que no cuinaré mai més en la meua vida», afirmava trist.

 

'El Sevilla' parla amb Pepe Rodríguez del seu pas pel programa | TVE

 

Una volta assentat amb Pepe Rodríguez i repassant el seu pas pel programa, el cantant assegurava que la pressió havia pogut amb ell: «Ací hi ha molta tensió. Quan no vaig saber fer el guisat, em vaig afonar, perquè la meua iaia sentiria vergonya. Des d'eixe moment, no vaig alçar el cap. La cuina no és el meu fort», reconeixia el cantant.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!