Es destapa la veritat sobre el coma d'Antonio Recio en 'La que se avecina'

Un dels creadors de la sèrie de Telecinco explica el motiu real del greu estat de salut del peixater més famós del país
La comunitat de veïns comença a enyorar a Recio  | TELECINCO

 

Uns dels pilars de 'La que se avecina' seguix inconscient i entre tubs i aparells en el llit d'un hospital. El peixater més famós d'Espanya ha caigut en un coma profund i un dels creadors de la sèrie ha trencat el silenci destapant els motius reals de l'estat de Jordi Sánchez, que interpreta Antonio Recio, en la ficció. 

En un format que fa del drama una comèdia, esta vegada la tragèdia és tan seriosa que fins i tot la comunitat de veïns troba a faltar l'home que sempre busca enredros. Un camió de la seva pròpia empresa majorista, la Percebesa, atropellaria un dels personatges preferits dels seguidors de 'LQSA', enviant-lo de cap a l'hospital, en estat greu, amb un traumatisme cranioencefàlic. Però per què Antonio no es desperta? Pareix que té a vore amb un contratemps de l'exterior: està gravant una pel·lícula.

«Fem el que ens dona la gana»

Com bé resumeix Alberto Caballero, a voltes les sèries s'han d'adaptar a la vida real dels actors i actrius i dirigir la trama cap a un lloc o un altre en funció dels imprevistos. El guionista aprofitava també per a insistir que les desbaratades trames no corresponen a un esgotament d'idees sinó a què, simplement, «fan el que els dona la gana»

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Emma García es trenca en directe en 'Viva la Vida' per una emotiva sorpresa" "'Me Resbala' torna després de 2 anys sense emetre's"