'La que se avecina' podria ser cancel·lada per un conflicte familiar

Laura i Alberto Caballero han trencat llaços professionals amb el seu tiet, que fins el moment els estava cedint els estudis de gravació
José Luis Moreno i els seus nebots estaven units per 'La que se avecina' | València Diari

 

La mítica sèrie ‘La que se avecina’ de Mediaset corre el risc de ser cancel·lada per culpa dels conflictes entre els seus creadors i directors que, a més, són família, ja que la productora Contubernio, propietat dels germans Laura i Alberto Caballero, manté un conflicte amb Kulteperalia, empresa que regenta els estudis on tenen lloc les gravacions de la sèrie i que pertany a son tio, José Luis Moreno.

 

Hi han moltes dites que aconsellen no barrejar família i negocis, perquè les coses no sempre acaben funcionant bé, i este cas seria un clar exemple. Segons revelava el portal ‘Jaleos’, les diferències entre l’empresari i els seus nebots haurien arribat a un punt sense retorn i estarien amenaçant la continuïtat de les peripècies que viu la comunitat de veïns de la urbanització Montepinar.

 

Una relació «insostenible»

Per posar en antecedents, 10 anys arrere, amb la posada en marxa de la sèrie, l’empresari formava part de la producció junt amb els seus nebots. Però un temps després, concretament l’any 2013, els problemes econòmics severs que rodejaven la sèrie van fer prendre la decisió a Laura i Alberto de crear la sevua pròpia productora amb el nom de Contubernio, convertint-se d'eixa manera en directors i productors de la sèrie i arribant a un tracte amb son tio, que els cedia els seus estudis de gravació.

 

'La que se avecina' fa 10 anys que utilitza els mateixos platós | TELECINCO

 

Però eixa relació tan fructífera ha arribat al final, i alguna cosa ha passat entre Contubernio i Kulteperalia per a que estiguen a punt de deixar de treballar juntes. Com a mínim, d'eixa manera ho revelava Alberto Caballero a ‘Jaleos', evitant nomenar directament a son tio: «No hem arribat a un acord amb el propietari dels platós. Tenim algunes diferències».

 

Esta situació hauria arribat al límit d’haver-se de comunicar amb burofaxos entre oncle i nebots, una relació insostenible que els ha dut a prendre la decisió de trencar la col·laboració professional, que fins ara tants èxits els havia aportat a les dos parts, per haver-se tornat inviable. El resultat és que, de moment, la continuïtat de la sèrie està ena l’aire en espera que es puga trobar un altre emplaçament a on poder seguir rodant els capítols següents.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!