València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Expulsen a Julio Ruz de 'GH DÚO' per «conducta inacceptable»

L'empresari li va proposar un pacte a Maria Jesús Ruiz per a arribar més lluny dins del programa venent una història d'«amor i baralles» en televisió.
Julio Ruz en el moment en què el programa li va comunicar la decisió | Telecinco

 

Les hores davant les càmeres de la casa de Guadalix s'han acabat per a Julio Ruz. El concursant, un dels més polèmics de l'edició, ha pagat cara la seua actitud dels últims dies, un comportament inadequat cap a Maria Jesús Ruiz que ha portat al programa de Telecinco a la decisió d'expulsar-lo, tal com explica 'La Coctelera'.

 

«Julio, l'organització del programa ha pres la decisió d'expulsar-te de ‘GH DÚO’», paraules exactes del 'Súper' només començar 'El Debate' d'ahir diumenge. La decisió, gens esperada pels seus companys, els va deixar estupefactes, tot i que eren conscients que Julio no s'estava portant bé amb la seua parella de concurs.

 

Després de la sorpresa, van arribar els comentaris. I el primer va ser el d'Ylenia Padilla: «Això li passa per voler anar de llest...», La més afectada per la decisió va ser la pròpia Maria Jesús: «M'he quedat en shock, em fa molta pena, però entenc la decisió»

 

Del «pacte» per a quedar-se a l'expulsió

Antonio Tejado va intervindre per a defensar a l'exMiss Espanya en una de les seues discussions | Telecinco

 

Jordi González, presentador de 'El Debate', no va tindre pèls en la llengua. «T'has sentit assetjada en algun moment?», li va preguntar a la Miss, al què ella va respondre: «La veritat, si et sóc sincera, és que volia que se n'anara dijous, i ho sent perquè quan ho veja li farà mal». 

 

El programa va emetre els vídeos que havien portat a l'organització a expulsar a Ruz, en els quals es podia veure a un home totalment «obsessionat» amb Maria Jesús Ruiz, segons els col·laboradors al plató i els propis concursants, alguns dels quals van arribar a assenyalar-lo com a «acosador»

 

Julio i Maria Jesús havien fet un pacte durant les 48 hores que van passar junts per a arribar més lluny en el programa, però l'ExMiss no va tardar en explicar-li-ho als seus companys, en sentir-se traïda per part de Ruz. «M'ha escrit a la pantalla de l'ordinador baix la paraula clau 'jacuzzi' un tracte que ens faria arribar més lluny», explicava ella, relatant les paraules exactes que Julio li havia llançat: «Estem en televisió i això és el que ven Maria Jesús. Tu a mi em fas fàstic, i creus que tornaria amb tu? Però és el què ven ací, històries d'amor i baralles»

 

Els altres concursants, al principi fins i tot incrèduls donada la gravetat de les paraules, es van unir de seguida en campanya contra Julio. L'empresari va fer tot el possible per a netejar la seua imatge negant-ho tot, però l'expulsió ja estava cantada.

 

Nova expulsió en joc

Els percentatges dels nominats van quedar al descobert | Telecinco

 

 

0,3%, 0,4%, 1%, 2%, enfront d'un 41,5% i un 55,6%, percentatges que assenyalen clarament que la pròxima expulsió és un duel a dos bandes. Sofía Suescun creu ser la nominada amb el major percentatge per a abandonar la casa aquest dijous, però als carrers es parla de Maria Jesús Ruiz com la pròxima expulsada. Demà dimarts, Jorge Javier Vázquez eliminarà de la llista un dels nominats, el menys votat i, per tant, salvat per l'audiència.

 

 Els balls de Sofia i Alejandro

Sofia Suescun i Alejandro Albalá no van superar la prova setmanal de ball | Telecinco

 

Molt de ritme tenia la prova setmanal que aquest passat diumenge havien de superar els concursants. Tango, Ballenato, Vals i Pasdoble, quatre balls que havien de defensar el millor possible per a aconseguir un bon pressupost per a la setmana. Les parelles que superaren el 60% dels vots del públic, passarien la prova. 

 

Kiko Rivera i Carolina Sobe i Maria Jesús Ruiz i Antonio Tejado ho van aconseguir amb el 90% de las votacions. Tejado va ballar també amb Juan Miguel, superant la prova i, a més, protagonitzant un dels millors moments de la nit. Ylenia Padilla amb Raquel Lozano i Fortu i Yoli, també es van guanyar el pas. L'única parella que no va superar el repte va ser la de Sofia i Alejandro Albalá, amb un 28% dels vots. 

 

La parella segueix en el seu particular bucle. Tot i que cada vegada tenen millor relació dins la casa, conviuen en un continu 'Ni amb tu ni sense tu'. La gelosia ha sigut la causant de la seua última discussió. «Necessite una altra dona», deia Alejandro, al que Sofia reaccionava amb un colp a la nuca a la seua exparella. Sofia estava segura que Alejandro s'havia posat gelós per un suposat 'tonteig' entre la de Pamplona i Antonio Tejado: «Ara t'intentes justificar amb això, però saps que estaves gelós d'Antonio»

 

Candela Acevedo s'enfronta al plató

El programa del diumenge també va estar marcat per l'última expulsada de 'GH DÚO', Carolina Acevedo, que va haver de defensar-se de les crítiques dels col·laboradors. «No m'ha agradat el concurs que has fet; ho has fet tot molt malament i punt», comentava Belén Esteban.

 

Carolina es va mostrar un poc perduda. «Açò és nou per a mi i és el primer dia que estic ací», es justificava. Des de que la sevillana va abandonar la casa, Antonio Tejado sembla haver canviat el xip i ni tan sols l'ha mencionat, tot i que ella està feliç d'haver abandonat Guadalix: «M'alegre d'estar ací perquè Antonio m'ho estava fent passar molt malament»

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!