València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Guerra entre TVE i Antena 3 per la música als informatius

Contràriament al que ha afirmat la cadena d'Atresmedia, aquesta no seria la primera que inclou actuacions musicals en directe a les notícies
L'actuació de Vanesa Martín es va fer en el marc de l'estrena de 'La música es noticia', un nou espai dels informatius | Antena 3

 

Fer innovacions a la televisió és molt freqüent, independentment del format. Fins i tot els informatius aposten pels canvis i per noves propostes cada dia. Els espais de les notícies de les diverses cadenes televisives espanyoles han canviat molt els últims anys, siga amb la participació d'experts, entrevistes en profunditat o seccions més didàctiques. 

 

Un exemple recent és l'actuació musical en directe que la cantautora Vanesa Martín va protagonitzar a les notícies d'Antena 3 el 16 de desembre. Segons ha avançat 'La Coctelera', aquesta actuació es va fer en el marc de l'estrena d'un nou espai anomenat 'La música es noticia', dins dels informatius. A part de cantar en directe el seu single 'Inventas', Martín, 'coach' de 'La Voz Kids', també va poder parlar sobre el seu nou disc i de la gira que començarà pròximament.

 

Els informatius aposten pels canvis i per noves propostes | Antena 3

 

«Ha estat la primera vegada!»

Mónica Carrillo va presentar el nou espai i no va dubtar a afirmar que era la primera vegada que s'introduïa la música en directe en uns informatius espanyols. A continuació es pot veure la breu entrevista:

A més, per si no n'hi haguera prou, la cadena d'Atresmedia també es va felicitar per aquest fet a través d'un tuit al seu compte oficial de Twitter: «Per primera vegada en un informatiu, música en directe», s'afirmava al missatge.

 

TVE respon

Tot això hauria estat correcte si no haguera estat perquè no era la primera vegada que uns informatius espanyols emetien música en directe. Sense anar més lluny, fa des del 7 de novembre que 'La 2 Noticias' introduix actuacions musicals d'aquesta tipus.

Fa des del 7 de novembre que 'La 2 Noticias' emet música en directe | La 2

 

Televisió Espanyola es va encarregar de recordar-ho a 'Antena 3 Noticias' a través d'un tuit, tot responent al missatge que havien escrit: «Per primera vegada? NO. De dilluns a dijous a les 20.30 h a 'La 2'».

A més d'aquesta frase, el tuit adjuntava una de les actuacions que s'han fet a 'La 2 Noticias' durant aquests dies, concretament la de Dani Fernández interpretant la cançó 'Perdido en Madrid', que podem veure a continuació:

 

Una altra de les actuacions que ha tingut lloc a l'espai de 'La 2 Noticias' és la de l'exconcursant d''Operación Triunfo', Alfred García, amb la cançó 'De la Tierra hasta Marte', que es pot veure tot seguit:

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!