El nou presentador de 'Zapeando' serà Dani Mateo

Frank Blanco es despedix del programa d'humor després de sis anys dirigint-lo
Dani Mateo serà el nou presentador de 'Zapeando' | Cedida

 

Dani Mateo serà el nou presentador de 'Zapeando' quan comence la nova temporada. El programa, produït per Atresmedia i Globomedia, es renova amb la incorporació del col·laborador d''El Intermedio', Dani Mateo, després de la despedida de Frank Blanco, qui ha sigut el presentador del programa durant els últims sis anys.

Frank Blanco abandona el programa per a iniciar nous projectes

D'eixa manera ho ha decidit finalment la cadena d'Atresmedia, que ha hagut d'afrontar la baixa del presentador del programa des de feia més de sis anys, Frank Blanco, que tanca un cicle en 'Zapeando' per a iniciar nous projectes professionals.

El nou presentador: l'humorista que fins ara acompanyava al Gran Wyoming en el programa 'El Intermedio'. D'esta manera, Dani Mateo es convertix en la segona pèrdua del programa d'humor informatiu, després de què Gonzo l'abandonara per ser el substitut de Jordi Évole en 'Salvados'.

Deixarà de presentar 'Yu: no te pierdas nada'

La incorporació de Mateo en el programa de vesprades de La Sexta no hauria de ser incompatible amb alguna col·laboració puntual amb 'El Intermedio'. Ara bé, el que sí que hauria de deixar definitivament el periodista serà el càrrec de presentador del programa de ràdio de Los 40 Principales, 'Yu: no te pierdas nada'. De moment, ni la cadena ni el mateix presentador han confirmat com organitzarà Mateo els seus compromisos professionals.

Dani Mateo, protagonista de moltes polèmiques, gràcies al seu gag amb el cadàver de Franco o a mocar-se amb la bandera d'Espanya, es va incorporar a La Sexta després de 15 anys de carrera professional en la televisió. Allí va començar l'any 2007 a col·laborar amb 'Sé lo que hicisteis...'. A partir d'eixe moment, Mateo es va convertir en una de les cares de l'humor més importants de la cadena.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El 'carxot' en directe a un madrileny que critica la platja de Dénia" "La mala jugada de Telecinco a Sandra Barneda que té la presentadora desesperada"