Vicky Martín Berrocal fa plorar a Ana Milán en 'Masterchef'

Va insistir en els defectes del plat de la seua companya davant del jurat
Vicky Martín Berrocal s'enfronta a Ana Milán en 'Masterchef' | TVE

 

Vicky Martin Berrocal s’està convertint en una de les concursants més polèmiques d'esta edició de ‘Masterchef Celebrity’, a on va sorprendre amb un enfrontament amb ‘El Sevilla’ la setmana passada i lúltima setmana va tornar a protagonitzar una dura baralla amb la seua companya de concurs Ana Milán.

 

Tot i que en un principi les dos formaven un bon equip i tenien una molt bona relació, la cosa es va torçar en l’última prova que van fer, quan Martín Berrocal va recriminar-li els defectes del plat d’Ana Milán davant dels jutges.

 

Un defecte que Vicky va traure a la llum

La prova que van fer era per parelles i les dos concursants van escollir-se mútuament per a fer-la juntes, a causa de la bona relació que mantenien. Però la prova tenia una dificultat afegida, ja que només una de les dos, en este cas Vicky, tenia accés a la recepta, de manera que esta li havia de transmetre per veu les instruccions a la seua companya Ana Milán, que era l’encarregada de fer-la.

 

En el moment de sotmetre els seus plats al veredicte del jurat, Vicky va tindre una actitud que va sorprendre a tots i que va ser qualificada de colp baix, quan va delatar a la seua companya assenyalant unes restes de gelatina del plat d'Ana Milán que no hi havien de d'estar i ho va fer davant del jurat que les estava examinant.

 

Ana Milán va explotar contra la seua companya Vicky Martín | TVE

 

Ana Milán va reaccionar advertint-li que no li pareixia bé que mostrara defectes del seu plat en públic, mentres els ulls se li omplien de llàgrimes i mostrava el seu malestar amb semblant seriós a la seua companya, que intentava calmar-la sense èxit.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!