Marta Torné perd la visió d'un ull en 'MasterChef Celebrity'

L'actriu va patir un accident durant una prova en el programa
Marta Torné té problemes en 'MasterChef' | CEDIDA

 

La versió dels famosos de 'MasterChef' també es viu d'una manera molt competitiva a on tots els concursants volen demostrar les seues habilitats culinàries i les seues tècniques per a fer plats a l'altura dels xefs més importants del país.

Els nervis juguen una mala passada a Marta Torné

El nerviosisme i la tensió del programa, a voltes, poden provocar males passades, com la que li ha passat a Marta Torné. L'actriu i presentadora va patir un xicotet accident mentres feia de capitana en la prova per equips. Era la primera volta que li tocava ser capitana i es va vore sobrepassada per la tensió en haver d'organitzar les cuines. «Ai, quins nervis. No veig d'este ull, res, em passa una cosa molt estranya» va començar dient Marta a qui poc a poc la preocupació li anava en augment: «És que no veig res d'este ull, m'ha donat com quan mires al sol i no pots vore. No veig res d'este ull» repetia sense parar.

Els seus companys no van dubtar en arrimar-se a ella per a tractar de calmar-la i, mentres Vicky Martín Berrocal li assegurava «és ansietat», l'actor Félix Gómez intentava rebaixar la tensió: «No ens podem prendre això d'esta manera, és un joc Marta, rebaixa la tensió, no passa res». La presentadora sempre ha sigut molt exigent durant tot el concurs, ja que per a ella és tot un repte personal.

Pitjor dia de concurs

En vore que l'aspirant no recuperava la visió de l'ull, va haver d'eixir de les cuines per a ser atesa per l'equip mèdic. Després d'uns minuts fora de la prova, Marta va tornar afirmant que «és el meu pitjor dia en 'MasterChef', no puc més» i deixant clar que es trobava millor: «Ja estic bé, però vaig arribar amb molta tensió i em vaig afonar», va concloure Marta.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les paraules de Christian Gálvez després de la cancel·lació de 'Pasapalabra'" "Telecinco substituïx 'Pasapalabra' des de hui amb un nou 'Sálvame': 'Sálvame Banana'"