INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Marta Torné perd la visió d'un ull en 'MasterChef Celebrity'

L'actriu va patir un accident durant una prova en el programa
Marta Torné té problemes en 'MasterChef' | CEDIDA

 

La versió dels famosos de 'MasterChef' també es viu d'una manera molt competitiva a on tots els concursants volen demostrar les seues habilitats culinàries i les seues tècniques per a fer plats a l'altura dels xefs més importants del país.

 

Els nervis juguen una mala passada a Marta Torné

El nerviosisme i la tensió del programa, a voltes, poden provocar males passades, com la que li ha passat a Marta Torné. L'actriu i presentadora va patir un xicotet accident mentres feia de capitana en la prova per equips. Era la primera volta que li tocava ser capitana i es va vore sobrepassada per la tensió en haver d'organitzar les cuines. «Ai, quins nervis. No veig d'este ull, res, em passa una cosa molt estranya» va començar dient Marta a qui poc a poc la preocupació li anava en augment: «És que no veig res d'este ull, m'ha donat com quan mires al sol i no pots vore. No veig res d'este ull» repetia sense parar.

 

Els seus companys no van dubtar en arrimar-se a ella per a tractar de calmar-la i, mentres Vicky Martín Berrocal li assegurava «és ansietat», l'actor Félix Gómez intentava rebaixar la tensió: «No ens podem prendre això d'esta manera, és un joc Marta, rebaixa la tensió, no passa res». La presentadora sempre ha sigut molt exigent durant tot el concurs, ja que per a ella és tot un repte personal.

Pitjor dia de concurs

En vore que l'aspirant no recuperava la visió de l'ull, va haver d'eixir de les cuines per a ser atesa per l'equip mèdic. Després d'uns minuts fora de la prova, Marta va tornar afirmant que «és el meu pitjor dia en 'MasterChef', no puc més» i deixant clar que es trobava millor: «Ja estic bé, però vaig arribar amb molta tensió i em vaig afonar», va concloure Marta.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!