EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

La vida de Christian Gálvez sense 'Pasapalabra'

El presentador haurà de centrar-se en els seus negocis, tot i que encara té un contracte amb Mediaset
Christian Galvez i la seua vida després de 'Pasapalabra' | TELECINCO

 

La suspensió immediata per ordre del Tribunal Suprem de 'Pasapalabra' ha suposat un xoc per a tots els seus seguidors. Han sigut molts anys de programa amb la figura de Christan Gálvez al capdavant.

 

El madrileny feia dotze anys que presentava 'Pasapalabra' amb gran esforç i il·lusió, però ara que s'ha quedat sense treball, Gálvez haurà de buscar unes altres eixides professionals. 

 

Encara manté el contracte amb Telecinco

 

El madrileny encara té contracte amb Telecinco, però a banda del seu programa, també té altres projectes professionals. De sobres és coneguda la seua afició per Leonardo da Vinci sobre el qual ha escrit molts llibres, motiu pel que va estudiar Història d'Arts a la UNED. La seua fascinació per l'artista florentí li va portar a ser nomenat «expert mundial en Leonardo da Vinci» i convidat a participar en un projecte per a l'exhumació i recuperació de l'ADN de Da Vinci.

 

Christian Gálvez ha sigut comissari d'una exposició sobre Leonardo Da Vinci | Cedida

 

El presentador té una vida molt polifacètica

Gálvez també va participar com a comissari de l'exposició 'Leonardo da Vinci. Los rostros del genio', en el Palacio de Alhajas de Madrid. Però no només viu de l'art, ja que ha fundat sis empreses. Actualment el presentador és propietari de la productora 47 Ronin SL, una empresa que té un actiu de més d'un milió d'euros i amb la que ha produït des de treballs discogràfics fins a curts i llargmetratges. 

 

El presentador també ocupa el lloc d'administrador solidari en la societat  'Lienzos y Estrellas SL' encarregada de la promoció d'espectacles, events, promoció i direcció d'obres de teatre, presentació i divulgació d'obres científiques, literàries, artístiques i històriques.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!