INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Telecinco estrena 'Sálvame Banana' per a substituir a 'Pasapalabra'

La cadena ha manifestat el seu desig de voler tornar a emetre 'Pasapalabra'
Els col·laboradors en el plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

S'ha confirmat la notícia més temuda pels amants de 'Pasapalabra', el programa deixarà d'emetre's en Mediaset després de què la sentència del Tribunal Suprem els haja obligat a retirar-lo de la graella televisiva.

 

En contra, els fans de 'Sálvame' estan d'enhorabona, ja que el programa augmentarà les seues hores d'emisió amb una edició 'Banana' que es complementarà amb la 'Limón' i la 'Naranja' i que estarà destinat a persones majors de 16 anys.

 

Des de hui, 2 d'octubre, 'Sálvame Banana' formarà part de la graella televisiva de les 20:00 hores a les 21:10 hores, quan comença l'informatiu de Piqueras.

 

Es el final de 'Pasapalabra'?

Pel moment, la cadena ha decidit prescindir del programa per causes legals, pero són molts els qui es pregunten si el conegut concurs presentat per Christian Gálvez tornarà a emetre's de nou. 

 

Gálvez, presentador del programa en Telecinco des de 2007 | Mediaset

 

Segons algunes fonts, la companyia deixa oberta la possibilitat d'establir un acord amb ITV que permeta que 'Pasapalabra' es puga tornar a emetre. És tal la intenció de recuperar el programa que fins al mateix presentador ha assegurat que «de moment no em preocupa, continue gravant».

 

Sense cap dubte, la cadena és principal perjudicada per esta cancalació, ja que el concurs atraia a molts curiosos que estaven pendents cada vesprada de qui s'emportava el cobdiciat premi en completar el 'rosco'.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!