INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Telecinco haurà de deixar d'emetre 'Pasapalabra'

Ho ha dictat una sentència del Suprem
Pasapalabra s'haurà de deixar d'emetre | Telecinco

 

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Mediaset Espanya contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV, en relació amb els drets d'emissió del programa Pasapalabra i haurà de cessar «immediatament» l'emissió del programa que presenta Christian Gálvez. L'Audiència Provincial va acordar condemnar a Telecinco a «cessar immediatament» l'emissió del format, quedant a més prohibit «reprendre en el futur, l'emissió, edició, producció, reproducció, comunicació pública, distribució, transformació d'un programa de característiques similars». 

 

De moment Mediaset no s'ha pronunciat i no se sap quan entrarà en vigor la decisió del Tribunal Suprem. El Suprem no va admetre ja el passat mes d'abril en la seua major part el recurs que la companyia havia presentat fa dos anys després d'una sentència de l'Audiència Provincial de Madrid de setembre del 2016, que venia precedida d'una altra dictada pel Jutjat del Mercantil de febrer del 2014, a on es condemnava a la propietària de Telecinco al pagament d'una indemnització de 5,4 milions d'euros «per la producció i emissió del programa durant els tres primers anys transcorreguts des de l'inici del conflicte».

 

També es fixava en eixe moment una indemnització a la britànica ITV de 1,1 milions d'euros en relació amb el contracte i una altra de 454.218 euros en concepte de beneficis obtinguts per la venda de marxandatge.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!