INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Telecinco assegura que 'Pasapalabra' es cancel·larà demà

L'emissió d'este dimarts posarà el punt final a un programa que ha estat pràcticament vint anys en antena
Telecinco assegura que 'Pasapalabra' deixarà d'emetre's demà | Pasapalabra

 

Telecinco posarà hui mateixa el punt final a 'Pasapalabra'. Igualment, ho ha comunicat Mediaset a través d'un comunicat, a on assegura que el que ha sigut un dels seus programes estrela dels últims vint anys deixarà d'emetre's demà. És a dir, que el de hui serà l'últim programa del famós concurs de televisió, a no ser que arriben a un acord amb la cadena propietària del programa, la britànica ITV, una cosa que només podria passar de manera extrema i inesperada. 

 

 

A pesar de què era una notícia anunciada, la cadena d'origen italià tenia previst esperar fins a què arribara la sentència per a prendre mesures en l'assumpte —també ho han fet públic a través del seu compte de Twitter unes hores arrere—, una cosa que ha passat esta mateixa vesprada. 

 

Batalla judicial amb la cadena britànica

La guerra entre Mediaset i ITV es remunta a anys arrere, concretament, quan el grup italià va deixar de pagar els drets del programa a la cadena que n'és propietària. El motiu que van al·legar des de Mediaset va ser que ITV mai havia sigut la vertadera propietària del format perquè hi havia algunes proves —com ara el famós 'rosco'— que no formaven part del programa britànic.

 

I, a pesar de què segons 'El País' podria ser que els responsables dels canals estigueren negociant de manera privada, de moment tot apunta que no hi ha solució al problema. 

 

ITV voldria instal·lar-se en Espanya

Amb tot, hi ha qui creu que la realitat és que tot es tracta d'una mera estratègia negociadora, ja que presumiblement ITV voldria instal·lar-se en Espanya i produir de manera autònoma el programa, una cosa que fins al dia de hui han estat fent les productores de Mediaset i Xanela Producciones. 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!