Jero Hernández de 'Pasapalabra' eliminat després de més de 100 programes

Al llarg dels programes ha acumulat uns 100.000 euros
Leer en español
Jero ha sigut eliminat de 'Pasapalabra' per la paruala 'conte'    | Telecinco

 

Telecinco va anunciar fa uns dies que en el programa de 'Pasapalabra' del dijous hi hauria una inesperada sorpresa. I tot i que els seguidors ja especulaven sobre si finalment Jero, el veterà de Salamanca, guanyaria el pot, per desgràcia, tot al contrari. El qui ha resultat ser un dels participants més veterans del programa ha sigut eliminat.  

 

No se'n va amb les mans buides

Però Jerónimo Hernandez —més conegut com a Jero—  no se'n va amb les mans buides. I és que en els més de 100 programes que porta al llom, ha acumulat 97.000 euros que s'emporta eixint per la porta gran, ja que, a més a més, manté la condició de ser el participant més veterà de l'espai de Mediaset. Amb esta eliminació es posa fi al duel més repetit del concurs entre ell i Orestes Barbero que ha durat més de 70 vesprades.

 

El terme que ha fet que el veterà fora eliminat ha sigut 'conte'. En respondre a la definició «comença per la lletra C; relat o narració breu de ficció», el concursant ha respost «crònica», sent errònia i encenent el semàfor roig. Una resposta que, per desgràcia, ha posat punt final a la segona etapa de Jero en el programa de 'Pasapalabra'. 

 

Ja havia participat en el programa

Originari de Salamanca, Jero és llicenciat en Ciències de l'Educació i treballa com a cap de Protocol en la Universitat de Salamanca. Però els espectadors ja el coneixien d'abans i és que, entre el 2015 i 2016, el de Salamanca va batre el rècord de permanència d'aquell moment amb 121 participacions, de les que en 109 ocasions va véncer als seus contrincants per a, finalment, abandonar el programa amb 133.800 euros, 30.000 més que esta volta.

 

A més, tot i que ara és conegut pel seu pas en 'Pasapalabra', el salamantí ja havia provat sort en altres programes de televisió i ha participat en 'Saber y ganar' de La 2 i en 'El gran quiz' de Cuatro. Després de l'emissió del programa el concursant ha volgut despedir-se dels seguidors en les xarxes socials: «Fins la pròxima!».

 

 

També pots llegir... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!