INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Christian Gálvez es pronuncia sobre la cancel·lació de 'Pasapalabra'

Dilluns va ser l'últim dia d'emissió del programa, després d'acatar la sentència del Tribunal Suprem que obliga a Mediaset a cessar immediatament l'emissió de 'Pasapalabra'
Christian Galvez en un moment del programa 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Des de què s'anunciara la supressió del programa de ‘Pasapalabra’, després de què el Tribunal Suprem haja rebutjat l’últim recurs de Mediaset en relació amb els drets d’imatge que reclamava la cadena britànica ITV, el futur del format és totalment incert.

 

D'eixa manera ho afirmava Mediaset en un comunicat oficial a última hora de la vesprada del dilluns, en què anunciava a través de les xarxes que el dia 1 d’octubre seria l’últim dia d'emissió de 'Pasapalabra', un dels programes històrics de Telecinco, que des del 2010 s’emet de dilluns a divendres de 20.00 a 21.00.

 

Christian Gálvez es mostra optimista

El portal ‘Look’ va voler posar-se en contacte amb el presentador Christian Gálvez per a saber la seua opinió al respecte i, tot i les circumstàncies, ell es va mostrar prou optimista respecte de la situació: «Jo seguisc gravant programes i, a més a més, tinc un calendari prou avançat de gravacions», assenyalava el presentador, qui es va mostrar esperançat en què prompte trobaran una solució al problema: «No crec que s'acabe del tot, pense que tot se solucionarà ben prompte. Jo és el que espere».

 

Christian Gálvez ha sigut comissari d'una exposició sobre Leonadro Da Vinci | Cedida

 

No obstant això, el presentador també ha assegurat que si al final s’acabara ‘Pasapalabra’, el seu camí professional prosseguirà: «Tinc mil projectes, molts, i si això passara... Res, a seguir treballant!», va destacar el presentador, que recentment ha sigut comissari d'una exposició de Leonardo Da Vinci. De moment, pareix que eixe és el camí que li espera a Christian Gálvez perquè si no canvia la situació, Telecinco deixarà de retransmetre tots els programes que tinga gravats de ‘Pasapalabra’.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!