Extingeixen un incendi en una nau en el Polígon Industrial de Babel a Alacant

Dos dotacions de bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (SPEIS) van ser mobilitzats per a intervindre en la vesprada del diumenge, en un incendi originat en una nau industrial, que es trobava tancada.

El foc es va originar en una empresa situada al carrer Metal·lúrgies, a l’interior d’una nau on es trobava un vehicle aparcat en la zona exterior, que també va quedar afectat per les flames.

Les alarmes van saltar en trobar-se l’incendi molt prop del Depòsit Municipal de Vehicles de la Policia Local. Un agent és el que va observar que eixia una columna de fum de l’interior i alerte de l’emergència.

Immediatament la Policia Local va donar avís al voltant de les sis de la vesprada als bombers que van traslladar dos unitats, i van començar a extingir-ho amb deu bombers desplegant dos línies d’aigua i utilitzant espuma per a l’extinció del vehicle.

En l’incendi va cremar part de la nau i ha quedat afectada també pel fum, així com calcinat el vehicle, sense que ningú resultara ferit. La ràpida intervenció dels efectius de bombers va evitar que es propagara al depòsit de vehicles i a les naus annexes.

L’SPEIS va informar que les tasques d’extinció es van allargar prop de 45 minuts, i les causes de l’incendi es desconeixen.

ÚLTIMES NOTÍCIES