Els millors plans de València Diari per a este cap de setmana

Compartir:

 

Una setmana més, ‘València Diari’ et porta l’agenda amb els millors plans per a fer este cap de setmana en València, que arriba carregat d’actes musicals com les ‘Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena’ de Castelló, i altres plans com ‘Viu l’estiu a Benifaió’. Si encara esteu indecisos per a on anar, elegiu entre els millors plans que vos proposem des de ‘València Diari’, cliqueu en cada pla i consulteu tots els detalls!

 

Tot el cap de setmana

Benifaió posa fi a la seua programació d’estiu ‘Viu l’estiu a Benifaió’, amb actes durant tot el cap de setmana. Des de la projecció d’un documental, passant per un circ, fins a un passacarrer musical.

 

— El cilce de concerts ‘Nits al Carme’ en València continua amb els seus concerts programats durant tot el cap de setmana: Dorian, Sofia Ellar i Raúl Antón.

 

Divendres 21 d’agost

— En Morella, podrem disfrutar d’un concert en acústic de Xavi Sarrià junt amb Key Day.

 

Dissabte 22 d’agost

— Una setmana més, Torrent ens porta ‘Cinema a la plaça’, amb la projecció de dos films dissabte.

 

— Com cada dissabte, en Castelló podrem disfrutar de les ‘Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena’, esta volta amb el so alternatiu d’Exfan

 

— Dissabte comença en Morella la 10a edició del cicle de concerts ‘Morella Sonora’, que també té altres cites el 24 i el 28 d’agost.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...