Aïllen dos aules de dos col·legis de Torrevieja per tres casos de coronavirus

Més de 40 xiquets guarden quarantena en els seus domicilis
Confinen a més de 40 alumnes de dos col·legis de Torrevieja | Pxhere
 

Este matí de dilluns, 14 de setembre, dos alumnes dels col·legis Ciutat de la Mar i La Puríssima de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant) han donat positiu per coronavirus.


Segons ha avançat el diari 'Información', esta situació ha obligat a la direcció dels dos col·legis a posar en quarantena a més de 40 xiquets. Les aules dels dos afectats per la pandèmia han quedat totalment confinades, però la resta d'alumnes dels dos centres educatius han pogut anar a classe amb total normalitat.

En el cas del col·legi Ciutat de la Mar, un alumne de Primària ha donat positiu en la prova PCR. El xiquet va començar a tindre símptomes com febre, la setmana passada. De fet, només va acudir un dia a classe i, després de trobar-se malament, se li va fer la prova del Covid-19 que ha donat positiu  fa unes hores. 

Més de 40 alumnes en quarantena

Este matí, Salut Pública ha informat del cas a la direcció del centre i s'ha posat en marxa el protocol per a localitzar als 25 alumnes de la classe per a informar-los que han d'aïllar-se en les seues cases fins que Sanitat explique les mesures a seguir. També es troben en quarantena una professora i una monitora de menjador del col·legi per haver tingut contacte directe amb el xiquet.

D'altra banda, en el col·legi privat La Puríssima ha donat positiu per Covid-19 un alumne de Batxiller. Per este motiu, més de 20 alumnes de la seua classe s'han vist obligats a posar-se en quarantena, així com també diferents professors

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exposició 'València s'il·lustra' s'inaugura en la Rambleta el dissabte" "Els millors plans per al cap de setmana en el territori valencià"