L'Ajuntament d'Almàssera crea una campanya per a impulsar el seu mercat no sedentari dels dimecres

L'objectiu és revitalitzar el comerç local
Les dos taxes, també seran eliminades durant el primer semestre de 2021 | Cedida

L'Ajuntament d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), va iniciar la campanya «Compra en el Mercat del dimecres, el nostre mercat» amb la intenció de fer actuacions d'impuls del mercat no sedentari d'Almàssera. Esta iniciativa, que es farà tots els dimecres del mes de desembre obri les festes de final i d'inici d'any i té com a principal objectiu la revitalització del Comerç local d'Almàssera.

El regidor de Promoció Econòmica Sostenible, Joan-Carles Jover, manifesta «amb #JuntsFemPoble volem posar en relleu que estem compromesos a facilitar i a estendre el suport que necessita el sector entre el veïnat i fer costat als comerciants, especialment als qui oferixen productes de proximitat».

Seran un conjunt d'activitats baix l'Etiqueta #JuntsFemPoble, a partir de la que es posen en marxa algunes campanyes, que voran la llum en 2021, amb les que es pretén millorar la competitivitat del xicotet comerç de la localitat, a demés de posar en valor este motor econòmic del municipi.

Suspensió de taxes municipals

Estes accions constituixen la continuació d'unes altres que s'han fet durant els últims mesos per a atendre les necessitats derivades per la COVID-19. Com per exemple, «Fem poble amb el comerç local»,  en la que l'Ajuntament d'Almàssera ha destinat 150 mil euros per a subvencionar a les microempreses i al comerç local. Esta campanya també ha comptat amb la suspensió de les taxes municipals per les terrasses de les cafeteries i pels llocs en el mercat no sedentari dels dimecres. Les dos taxes, també seran eliminades durant el primer semestre de 2021.

Amb la campanya «Compra en el Mercat del dimecres, el nostre mercat», explicita l'Alcalde Ramon Puchades, «desitgem rellançar el mercat no sedentari dels dimecres en Almàssera i els productes de gran qualitat que oferix (alimentaris, tèxtil i d'artesania), al costat d'un acurat servici als clients i a demés en un espai segur».

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible d'Almàssera anima al comerç local i al veïnat a crear una aliança i participar en un repte comú: «Junts Fem Poble».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Investigadors anuncien un tractament per al càncer que salvarà vides" "Les declaracions de Barceló sobre els tests d'antígens en les farmàcies"