L'Ajuntament de la Vilavella dubta de les dades de Sanitat: «Som molts més afectats per Covid-19»

Des del consistori demanen complir amb les pautes establides per a entre tots frenar la propagació del virus

La Vilavella
El municipi dubta de les dades de Sanitat. «Som molts més afectats per Covid-19» | Facebook

Este dimarts, 19 de gener, la Conselleria de Sanitat ha comunicat que en el municipi de la Vilavella, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), hi ha 16 persones contagiades pel coronavirus.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', la corporació municipal de la Vilavella ha manifestat que estes xifres no es correspon amb la realitat, i no per alarmista, sinó per tot el contrari.

Des de l'Ajuntament d'esta localitat han publicat en xarxes socials el següent missatge: «L'Ajuntament de la Vilavella no es responsabilitza dels números d'esta publicació. Sabem pels nostres veïns que som molts més els afectats per coronavirus positius, us desitgem a tots una ràpida recuperació».

La petició de l'Ajuntament de la Vilavella

No obstant això, el consistori de la Vilavella han anunciat que continuaran cada dia amb les desinfeccions de tot el mobiliari i voreres i demà dimecres, desinfecció amb la cuba de tots els carrers del nostre municipi.

Finalment, la corporació municipal demana als veïns «complir amb les pautes establides per a entre tots frenar la propagació del virus: Protecció, distància social, rentada contínua de mans i ventilació d'espais».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari