L'Ajuntament de Xirivella incorpora huit agents nous a la Policia Local

L'estat d'alarma comporta un esforç addicional en el control
Han ampliat l'equipament del cos | Ajuntament de Xirivella

La Policia Local de Xirivella, en la comarca de l'Horta Nord (València), completarà abans de cap d'any la incorporació de huit nous agents. D'ells, dos s'han incorporat ja a través del torn de mobilitat, i els sis restants ho faran en unes setmanes en la modalitat de torn lliure.

Les entrades en plantilla es produïxen en un moment delicat des de la perspectiva de la seguretat ciutadana. L'estat d'alarma comporta un esforç addicional en el control de moviments, aforaments i horaris.

«La ciutadania està assumint un sacrifici descomunal amb les successives restriccions, i la nostra obligació Ã©s garantir que tot el món complisca les normes i que ningú pose en perill la salut col·lectiva», afirma l'alcalde Michel Montaner. «No és una faena fàcil ni assignable únicament a les forces de seguretat; és una faena que ens correspon a tots», explica Montaner.

La incorporació d'agents ve acompanyada de l'adquisició d'un nou cotxe patrulla, equipat amb els últims avanços tecnològics en matèria policial. Per a no dependre de les cessions  de la Direcció General de Trànsit, la Policia Local de Xirivella ha adquirit també un aparell que «ens permetrà controlar amb la màxima eficàcia i autonomia la conducció baix els efectes de l'alcohol», destaca el comissari cap.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Veïns i ecologistes denuncien abocaments «massius» en la zona de Tabarca" "La Universitat d'Alacant suspén la vacunació de la grip"