La Policia Local d'Alacant imposa 23 denúncies per incomplir el toc de queda en una sola nit

S'han sancionat dos establiments per tindre obert fora de l'horari establit
Els agents van establir controls preventius de trànsit | Pixabay

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que en el dispositiu organitzat per la Policia Local per a garantir el toc de queda, durant esta nit de dijous, s'han imposat 23 denúncies per desobediència i sancionat a dos establiments per tindre obert fora de l'horari establit per la Generalitat Valenciana per a fer front a la pandèmia.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha agraït als ciutadans «el gran compliment que des del primer dia estan tenint en les mesures per a frenar els contagis en Alacant, demostrant la seua responsabilitat per a que el toc de queda transcórrega amb normalitat i sense incidents».

Els agents van establir controls preventius de trànsit i van estar patrullant amb el Servici Nocturn per tota la ciutat, i durant l'operatiu es va denunciar a 15 persones que no van justificar el seu desplaçament i es trobaven passades les 00.25 hores en el carrer, tres sancions per no portar mascareta, dos per infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana, i tres infraccions de tràfic per no tindre la ITV i una denúncia en el carrer de Portugal per consumir baix la influència de les begudes alcohòliques.

En les inspeccions del tancament dels establiments d'hostaleria i restauració es van sancionar a dos locals situats en ell carrer d'Agatángelo Soler i el Pinós, que van ser denunciats per mantindre obert i amb activitat fora de l'horari establit. Per la seua part es van auxiliar a dos persones majors que van patir caigudes dins de les seues cases en el carrer del Periodista Rodolfo Salazar i en el Garbinet.

De la mateixa manera, José Ramón González ha fet una crida per a que este cap de setmana «s'eviten organitzar festes o reunions en cases per Halloween, i es mantinga la màxima prevenció en les mesures sanitàries i de seguretat per la salut de tots».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oltra parla: ««Som responsables i actuem davant de les dades del coronavirus»" "Les 11 excepcions del tancament perimetral del territori valencià"