Alacant obrirà tots els parcs i jardins per a passejar i fer deport a partir d'este dimarts

També tallarà alguns carrers per a oferir més espais als ciutadans
Els parcs i jardins de la ciutat estaran oberts per a passejar i fer deport | Alicante Turismo

 

L'Ajuntament d'Alacant obrirà, a partir de demà dimarts, tots els parcs i jardins de la ciutat amb l'objectiu d'ampliar els espais per al passeig i la pràctica deportiva, dins dels límits horaris establits pel Govern en el seu decret d'estat d'alarma.

 

Amb el mateix objectiu, es tacaran al trànsit la carretera de la Pedrera i l'avinguda de Niça tots els dies entre les 20 i les 23 hores a partir d'esta mateixa nit, ha informat el consistori en un comunicat.

 

El regidor responsable de Seguretat, José Ramón González, ha explicat que la decisió de reobrir parcs i jardins s'ha pres per a «garantir una major seguretat als alacantins en incrementar de manera substancial els espais públics a on es podrà a partir de demà eixir a practicar deport o a passejar».

 

Les platges continuaran tancades

L'Ajuntament ha pres esta decisió una volta transcorregut el primer cap de setmana d'inici del desconfinament de la població, que coincidia amb el pont de l'1 de maig, i després de comprovar que la immensa majoria dels ciutadans han complit amb les normes establides pel Govern. A pesar d'això, les platges continuaran tancades en la ciutat d'Alacant.

 

El regidor ha remarcat que «és molt important que seguim rigorosament totes les limitacions, que guardem el necessari distanciament social i que evitem que es formen grups i que es produïsquen aglomeracions». En eixe sentit, González ha recordat que «seguix prohibit l'ús de qualsevol element deportiu, d'oci o de joc infantil situat en els parc i jardins i el del mobiliari públic. Els parcs i jardins només estaran oberts per a passejar i fer deport i no es permetrà ni assentar-se en els bancs ni posar-se a prendre el sol en els jardins».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram