Alma, la dona italiana de 95 anys que ha guanyat al coronavirus

El seu cas ha sigut promogut pel Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir
La imatge ha sigut compartida pel Papa | Facebook (Papa Francesc)

 

Alma Clara Corsini ha fet hist√≤ria en It√†lia. Amb 95 anys, esta dona ha sigut donada d'alta en l'Hospital de Pavullo (It√†lia) despr√©s d'haver patit el coronavirus, convertint-se en la persona italiana m√©s vella que ha superat el Covid-19. Un moment en el que en It√†lia les dades registren m√©s de 5.400 morts i que ahir va decidir endurir les mesures per a frenar l'avan√ß del virus.

 

D'esta manera Alma s'ha convertit en la imatge del ‚ÄėS√≠ que es pot‚Äô, √©s l'exemple que acredita que √©s una malaltia superable a pesar de patir-la en una edat avan√ßada. La dona va ingressar el passat 5 de mar√ß en depend√®ncies m√®diques, quan va ser registrada com un positiu en coronavirus.

 

La dona no va necessitar tractament antiviral

Segons informen els metges que van tractar a la pacient en el mitj√† ‚ÄėGazzeta di Modena‚Äô, la dona no va haver de tractar-se amb una ter√†pia antiviral per a superar la malaltia. ¬ęS√≠, estic b√©. Eren molt bones persones les que m'han cuidat tan b√© i ara m'envien a casa, en una estona¬Ľ, declarava el dia de la seua alta.

 

Alma s'ha convertit en una pacient que ha suposat ¬ęun orgull per al personal¬Ľ m√®dic. A dem√©s, el seu cas ha sigut promogut pel mateix Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir.

 

El coronavirus a Itàlia

A pesar d'aix√≤, It√†lia √©s el pa√≠s que m√©s morts ha registrat per coronavirus en tot el m√≥n. Els nombres de defuncions han superat als del pa√≠s d'origen del virus, la Xina, cosa que ha suposat un augment en les mesures de seguretat preses per l'Executiu del pa√≠s transalp√≠.

 

En concret, l'Ex√®rcit itali√† refor√ßar√† els controls establerts en carreteres i ciutats, ja que est√† prohibit que les persones es desplacen des de la seua ciutat de resid√®ncia a una altra. Incomplir esta mesura podria comportar una multa de fins a 4.000 euros i una sanci√≥ penal de tres mesos.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!