Benidorm serà la seu de la plataforma intel·ligent de destinacions turístiques

La localitat alacantina rebrà les dades de turisme públics i privats de tota Espanya

Benidorm serà la seu de la nova plataforma intel·ligent de destinacions turístiques d'Espanya. El president del Govern, Pedro Sánchez, ha aprofitat la seua visita a la localitat alacantina on tanca el XIV Congrés del PSPV per a anunciar que la ciutat serà l'encarregada d'albergar el futur Data Space en les instal·lacions de Invatur, propietat de la Generalitat en la capital de la Marina Baixa.

El projecte representarà una inversió de més de 130 milions d'euros que serviran per a desenvolupar programes de turisme intel·ligent per a tot el sector espanyol, convertint Benidorm en un referent per a tota Espanya en l'aplicació de les noves tecnologies turístiques.

Esta nova plataforma intel·ligent, segons han assenyalat, permetrà a la Comunitat Valenciana rebre dades de tota Espanya sobre turisme per a incloure-ho a este dins de la transformació cap a la digitalització i la sostenibilitat del sector..

El Data Space, situat a Benidorm, rebrà dades de tota Espanya i serà un referent de la nova política basada en la digitalització, la transparència i la sostenibilitat.

La seu per a l'equip tècnic seran les instal·lacions d'Invat·tur. A més, ja està prevista la creació d'un nou centre de turisme (Cdt), al costat d'Invat·tur, de manera que Benidorm esdevindrà un campus d'innovació turística.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, havia sol·licitat al govern estatal que este organisme tinguera seu en la principal ciutat turística d'Espanya, Benidorm, dins del marc de descentralització de l'administració de l'Estat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Podrien ser sancionables les salutacions feixistes i el 'Cara al sol'" "XImo Puig tanca una executiva que calma als 'abalistes' i amb més dones que homes"