La Diputació de València llança la seua campanya de Nadal amb la carta als Reis Mags com a protagonista

El president, Toni Gaspar, apel·la a la il·lusió dels xiquets de 0 a 100 anys i confirma l'arribada dels Reis Mags els pròxims 5 i 6 de gener
La campanya nadalenca de la Diputació de València apel·la a la il·lusió dels xiquets de 0 a 100 anys | Diputació de València

La Diputació de València ha presentat la campanya de Nadal, amb un missatge que, baix el lema 'Ja has escrit la teua carta?', vol arribar als 266 pobles de València i que apel·la a la il·lusió de xiquets de 0 a 100 anys, segons el president de la corporació provincial, Toni Gaspar.

Les 266 localitats de la província de València podran usar durant estes festes els continguts gràfics i sobretot audiovisuals generats per la corporació amb producció, artistes i dissenys valencians.

En un any marcat per la pandèmia que impedix la programació habitual d'actes nadalencs, Toni Gaspar ha explicat l'aposta de la corporació per «continguts gràfics i audiovisuals que ens aporten esperança, al mateix temps que ens arranquen un somriure».

L'actor Raúl Navarro, dóna vida a l'emissari real

La Diputació ha informat a través d'un comunicat que, la campanya té un reclam que convida tant a les xiquetes i xiquets com als adults a escriure la seua carta als Reis Mags, l'arribada dels quals als pobles valencians està garantida per l'emissari real d'Orient que estos dies ha visitat la corporació provincial.

L'actor valencià Raúl Navarro, premi 'Un futur de Cinema' 2020 en Cinema Jove, d´óna vida a l'emissari real en un vídeo de Duke Produktions que, al costat del cartell dissenyat per Ramón Pla, valencià com la productora i l'actor, recorreran els municipis de València acompanyant la programació nadalenca que els ajuntaments puguen tancar seguint protocols de prevenció per la pandèmia.

Toni Gaspar: «Necessitem més que mai missatges positius»

Gaspar ha destacat «el talent valencià que emana d'estes produccions que la Diputació posarà al servici de tots els nostres pobles i ciutats, en un context complicat per a tots en el que necessitem més que mai missatges positius, esperança i una bona dosi d'il·lusió, alguna cosa que ha d'acompanyar-nos sempre siga com siga l'obstacle que apareix en el camí».

La campanya presentada este dimarts pel president de la Diputació i l'emissari real, que comptarà també amb la participació de rostres coneguts de la societat valenciana, es prolongarà durant els pròxims dies amb noves píndoles audiovisuals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La xifra de nous contagis en Espanya" "Atenció Coronavirus: Puja el número de contagis en el territori valencià"