El campus de Vinaròs tancat per un cas de coronavirus reprén l'activitat este dimecres i tornarà les quotes

Salut Pública ha confirmat que les proves dels monitors han donat negatives i que es contractaran nous monitors per a que puguen fer quarantena
El campus va tancar en detectar-se un cas de coronavirus entre els monitors | EFE

El Campus d'Estiu l'Illa de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), reprendrà esta setmana les seues activitats després de què el passat dissabte, 25 de juliol, Salut Pública confirmara que totes les proves PCR fetes han donat negatiu en coronavirus.

El campus d'estiu va tancar després de què el 22 de juliol es confirmara un cas positiu de Covid-19 entre un dels treballadors-monitors d'esta escola d'estiu.

L'Ajuntament de la localitat ha informat en un comunicat que les activitats es reprendran demà, dimecres 29 de juliol, en tots els seus nivells, centres i grups, i també ho farà l’escola d’estiu d’AFANIAD «amb la normalitat, seguretat i protocols que la normativa actual marca».

El consistori assegura que ha fet un treball de desinfecció en tots els centres escolars per a assegurar la salut i higiene de les instal·lacions educatives a on se celebra el Campus d’Estiu l’Illa 2020.

Per part de l’empresa concessionària, s'està fent una contractació urgent de nou personal de monitoratge per a substituir al personal laboral que, tot i haver donat negatiu en les proves, han de guardar la quarantena preceptiva tal com marca el protocol de Salut Pública. Esta contractació té com a finalitat reprendre el servici que la setmana passada es va suspendre de manera cautelar.

Es tornaran les quotes proporcionals als dies que no hi ha hagut activitat

L'Ajuntament de Vinaròs també ha informat que es tornaran les quotes proporcionals als dies que l’Escola d’Estiu l’Illa ha estat tancada. Esta devolució s’haurà de demanar per registre d’entrada indicant les dades de l’usuari matriculat i del familiar/tutor a càrrec. Este tràmit es pot fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vinaròs (www.vinaros.es) o de forma presencial sol·licitant cita prèvia en l'OIAC, a través del telèfon 964 40 21 69.

Des del consistori recorden que no s'ha d'abaixar «la guàrdia davant d'esta pandèmia», pel que recorden l’obligatorietat de l'ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat en els supòsits marcats. Les autoritats municipals també han apel·lat «a la corresponsabilitat de la ciutadania en esta situació actual evitant les conductes de risc mencionades per les autoritats sanitàries».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Augmenten els aforaments de les platges i cales de Xàbia" "Males notícies per al territori valencià: Puja massa l'atur"