El cicle 'Cambra al Palau' continua este cap de setmana en València

El dissabte i el diumenge hi hauran actuacions en el Palau de la Música
La temporada continua este dissabte i diumenge | Europa Press

Este cap de setmana continua la programació del cicle 'Cambra al Palu 2020' en el Palau de la Música de la ciutat de València que està dedicat a Beethoven

El diumenge el torn serà per al pianista Pablo García-Berlanga i les sonates núm. 6, 21 'Waldstein' i 26 'Els adeus'; el 19 amb el Trio Iturbi i el Trio en el meu bemoll major, op. 70 núm. 2; el 20 amb el violinista de la OV Raúl Arias i el pianista Hilario Segòvia per a interpretar les sonates per a violí i piano núm. 1, 2 i 3; el 26 amb el B3: Brouwer Trio i la Simfonia núm. 2 en re major, op. 36 (Transcripció per a piano trio -1806- ); junt al pianista Antonio Galera amb les sonates núm. 12, 14, 27 i 28.

De la mateixa manera, el dissabte 12 de setembre  el grup Naka Ima interpretarà obres de Miyagi, Takemitsu i Messiaen. Tota la informació sobre el preu de les entrades i l'horari de les actuacions està en esta pàgina web.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba la quinta edició del festival de teatre infantil 'Menuda Ciuta' a Sagunt" "Arriba la sexta edició del Concurs de Microrelats de Godella"