Els col·legis de Godella són desinfectats per a la tornada a l'activitat

La Regidoria d'Educació ha fet un treball exhaustiu de desinfecció per a la tornada segura als centres educatius municipals
Godella desinfecta les escoles per a la tornada a l'activitat educativa | ACN

Els operaris han desinfectat els centres educatius, el Conservatori, la Biblioteca, l'Escola d'Adults i els col·legis El Barranquet i Cervantes de la localitat de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), perquè estiguen en perfecte estat després de les festes de Nadal.

Durant el tractament, l'actiu és nebulitzat en xicotetes gotes en els espais per a saturar l'aire que es concentra. Això permet que l'aire de l'espai siga tractat i desinfectat, i les gotes del producte desinfectant cobrixen totes les superfícies amb una pel·lícula contínua extremadament prima que permet arribar tots els racons.

Davant de l'amenaça de la crisi sanitària del Covid-19, la Regidoria d'Educació ha fet un treball exhaustiu de desinfecció per a la tornada segura als centres educatius municipals. Teresa Bueso, regidora d'Educació, ha explicat la importància dels treballs de desinfecció «per a garantir la tornada segura dels escolars a les aules com de la ciutadania als centres municipals com la Biblioteca o l'Escola d'Adults».

«Continuarem vetlant per la seguretat de tota la població per a conseguir mantindre lluny de la nostra població al Covid-19. Hem de fer un esforç perquè la nostra ciutadania se senta segura davant de l'amenaça de la pandèmia», ha afegit Bueso.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Balanç trist en Washington: Quatre víctimes, ferits i més de 50 detinguts" "Actualització Temporal: La situació de les carreteres en el territori valencià"