4.000 nous contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

El País Basc notifica més de 700 contagiats
El País Basc es la comunitat autònoma amb més casos per coronavirus | EP

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este dilluns, 2 de novembre, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 4.334 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.240.697.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 777 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 36.257, 379 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, el País Basc, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 790 diagnòstics per la malaltia en este territori.

Respecte a les morts, 142 corresponen a Andalusia. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 133 víctimes per la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Nous casos de coronavirus en un equip de fútbol valencià" "Atención Coronavirus: Más de 500 nuevos contagios en el territorio valenciano"