Més de 18.400 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 5.000 casos nous

Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats | Pixabay

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimecres, 27 de gener, amb 18.462 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores, un menys que ahir. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 2.670.102 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.685 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 57.291, 492 més que des de l'última actualització.

Este dimecres, Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més casos nous  notificats en les últimes hores, amb un total de 5.100. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut el territori valencià, amb 434 morts, a gran distància de la segona, Andalusia, amb 263 víctimes de la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació de València aprova el conveni per a l'ocupació juvenil" "Justícia posposa les oposicions per la situació del coronavirus"