David Bisbal cancel·la el seu concert a València

El cantant actuava el 28 de maig en la plaça de Bous de València

El cantant David Bisbal ha anunciat este dijous que cancel·la el concert programat per al pròxim 28 de maig en la plaça de Bous de València, atés que la normativa sanitària vigent pel coronavirus impedeix la seua celebració en este recinte.


Segons han informat en un comunicat des de l'oficina de la seua mànager, la normativa sanitària vigent impedeix el desenvolupament del concert en este recinte "perquè no pot complir amb les restriccions d'aforament i garantir el distanciament social".


La devolució de les entrades del concert cancel·lat es realitzarà a través del mateix sistema pel qual s'hagen adquirit, segons assenyala l'oficina de l'artista.


La Comunitat Valenciana ha començat el procés de desescalda, però encara existeixen restriccions per a la realització d'esdeveniments multitudinaris, que només preveuen un màxim de 1000 persones.


L Gira de Bisbal "En tus planes" va haver de ser suspesa l'any passat per la pandèmia, i ara el cantant havia anunciat les primeres dates per a este 2021, una d'elles era el pròxim 28 de maig en la plaça de Bous de València.
Ara els fans de València hauran d'esperar que millore la situació i la Comunitat recupere de nou la normalitat per a poder gaudir de l'energia i el carisma del cantant d'Almeria.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Si t'arriba un SMS de la Seguretat Social no l'esborres" "Confirmat! Camilo actuarà a Espanya"