La Diputació de València subvenciona l'adequació del barranc de les Fontetes en Quatretonda

La Diputació ha subvencionat el 85% del projecte
Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València ha visitat les obres de rehabilitació ambiental | Diputació de València

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l'Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha visitat amb l'alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), les obres de millora del Barranc de les Fontetes de la localitat, executat dins del programa de recuperació d'espais degradats.

Segons ha explicat la vicepresidenta Maria Josep Amigó, «amb esta actuació s'ha conseguit poder fer un passeig segur i agradable, impedint l'accés al trànsit de cotxes. A demés, l'objectiu d'este projecte és fomentar l'ús lúdic del lloc amb zones de descans, miradors, zones de jocs infantils i un observatori d'ocells».

Les obres han consistit en la revaloració del Barranc de les Fontetes, situat al sud-est del nucli urbà, possibilitant un itinerari per als vianants des del Pont de la Cava fins al pont de la carretera CV-610, donant eixida al barranc pel Camí de Llutxent. Abans de l'actuació no era possible fer el recorregut degut a la presència de vegetació invasora, i per la dificultat per a creuar el mateix barranc.

Un projecte de més de 40.000 euros

Per a l'alcaldessa del municipi de Quatretonda, Aina Benavent, gràcies a este projecte «hem valorat el patrimoni hidràulic del lloc com és el Llavador de la Font Vella o el Pont de la Cava, entorns que ara podran ser disfrutats per la ciutadania». 

Les obres s'han adjudicat per un import de 40.660,38 euros dels quals la Diputació de València subvenciona el 85% amb 34.561,32 euros i l'Ajuntament assumix el 15% amb 6.099,06 euros. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern posa per fi la data que els científics esperaven: El 7 de novembre" "Ja ha arribat la campanya de la vacunació contra la grip, enguany marcada pel Covid-19"