L'Escoleta d'Estiu de Godella celebra la primera quinzena amb Dani Miquel

Vora 70 xiquets disfruten d'este servici que enguany ha extremat les mesures de seguretat i ha ampliat l'horari
Dani Miquel ha fet disfrutar als més menuts en la festa d'estiu de Godella | Ajuntament de Godella

L'Escoleta d'Estiu de Godella ha celebrat este divendres la segona quinzena des que va obrir les portes. L'artista Dani Miquel ha estat convidat a la festa, fent disfrutar de calent als alumnes d'infantil. Vora 70 xiquets s'han matriculat enguany a una Escoleta que ha augmentat l'horari de vesprades fins a les 17.00 hores i que, a demés, també compta amb servici de menjador.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

La regidora d'Infància i Joventut, Tatiana Prades, està molt satisfeta amb les primeres dos setmanes: «Teníem clar que el servici de l'Escoleta d'Estiu és essencial oferir-lo a les famílies per a que puguen conciliar millor en estos temps tan difícils. A més, els xiquets necessitaven ajuntar-se després de mesos tancats en casa».

Després de l'actuació de Dani Miquel, Prades ha explicat que l'Escoleta treballa amb els que es coneixen com a «grups bombolla», que consten d'un màxim de 10 xiquets amb un monitor per a cada grup. «Tots estan en el col·legi Cervantes excepte els de quint i sext de primària, que els hem traslladat a l'Escorxador. Són els més majors i tenen necessitats diferents, i per això els hem fet una programació especial», conclou Prades.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nits a la fresca Xàtiva: tota la programació" "Coronavirus Espanya: Europa es planteja tancar-nos les fronteres"