Estrenen 'Històries lamentables', la pel·lícula que va rodar en Gandia Javier Fesser

La cinta conté localitzacions com la Renfe o el Campus del Grau i podrà vore's en Amazon Prime
Amazon Prime Vídeo estrena una pel·licula rodada en Gandia | Ajuntament de Gandia

L'Ajuntament de Gandia, en la comarca de la Safor (València), ha anunciat que Amazon Prime Vídeo estrena este dijous, 19 de novembre, en exclusiva l'última pel·lícula de Javier Fesser, 'Historias lamentables'.

Un film que va ser rodat durant l'estiu de 2019 i que va tindre com algunes de les seues localitzacions la platja de Gandia, l'estació de RENFE, l'edifici Aquàrium o el Campus de Gandia de la UPV, entre d'altres.Durant el rodatge d'estes escènes, Fesser va contractar a prop de 100 extres a demés de traslladar a Gandia a l'ampli equip de professionals que durant uns quants dies van seguir les indicacions del director de 'Campeones', pel·lícula espanyola més taquillera del 2018 i premi Goya a la Millor Pel·lícula de 2018.

Gandia, un reclam turístic

El director va rebre la visita de l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i del regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell amb qui va compartir en primícia alguna de les escenes que s'havien rodat en la platja de Gandia.


El rodatge va ser possible gràcies a la faena duta a terme des del departament de Turisme dins del projecte 'Gandia Film Office' que pretén reivindicar les riqueses de Gandia acollint iniciatives d'este tipus i que suposen una gran promoció per esta localitat valenciana com a destinació turística.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oliva aconsella als agricultors per a actuar davant d'accions de risc" "La Diputació de València impulsa els drets de la infància i l'adolescència"