Les seus festeres tradicionals podran obrir per a gestions administratives

L'aforament màxim per fer estes activitats serà de quatre persones
L'aforament màxim per fer estes activitats serà de quatre persones | Pixabay

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha establit noves mesures relatives a activitats tradicionals situades en els municipis del territori valencià en una resolució publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOIGV).

En concret, les seus festeres tradicionals (casals, filaes, racós, colles, càbiles, cuartelillos, comparses, germanors, confraries, associacions, etc) podran obrir per a activitats de gestió i administració de 10.00 a 13.00 hores i de 16:00 a 20.00 hores. L'aforament màxim per fer estes activitats serà de quatre persones.

No podran obrir els dies oficials de celebració de les festes tradicionals de cada municipi, aquells assenyalats en el calendari laboral, ni aquells dies que coincidisquen amb celebracions que, sent representatives de la cultura, arrelament popular i atractiu turístic del territori valencià «ostenten un reconegut prestigi i repercussió».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"40.000 euros per a rehabilitar la muralla de l’Albacar del castell de Xivert" "El canvi que prepara el govern amb la factura de la llum: Arribarà abans d'estiu"