El tradicional Festival de Guitarra 'Ciutat d'Elx' se celebra este cap de setmana

Les actuacions comencen este divendres a les 21.00 hores
El festival de Guitarra d'Elx durarà tot el cap de setmana | Festival Guitarra Elx

Enguany el Festival de Guitarra ‘Ciutat d'Elx’ celebra la seua XXII edició. Començarà el divendres 4 de setembre, a les 21.00 hores en la Sala Cultural La Llotja de la localitat, en el Baix Vinalopó (Alacant), amb l'actuació del ‘Duo Atles’. Són una parella de músics formada pel guitarrista Dimitri van Halderen i la violoncel·lista Beatriz Serrano, i en esta ocasió interpretaran un concert dedicat al guitarrista Julian Bream.

El festival continuarà el dissabte 5 amb el QuarteTomás, agrupació formada per quatre destacats guitarristes, alumnes del mestre José Tomás, al que dona tribut el nom. L'última actuació del festival tindrà lloc el diumenge 6 i serà a càrrec de Du-Duet, el duo guanyador del Concurs de Música de Cambra d'Elx en 2019, format per Laura Rausell i Rodrigo Herrero. 

Durant tots els concerts del festival s'aplicaran fidelment els protocols marcats per les autoritats sanitàries. Tot amb l'objectiu de gaudir d'una manera segura de la música i especialment de la guitarra.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un metge de Xàbia li dona l'alta a una pacient contagiada per coronavirus" "La Mutant inaugura la temporada amb l'obra 'Lázaro'"