Acaben les obres de renovació de les xarxes d'aigua potable i residuals de Sagunt

També han pavimentat el tram del carrer afectat per les obres, que han acabat un mes i mig abans del que es preveu

Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Sagunt
Les obres, que van començar al desembre, han finalitzat este dimarts, 16 de febrer, a pesar de tindre una duració inicial de quatre mesos | Ajuntament de Sagunt

Aigües de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), va acabar este dilluns, 15 de febrer, les obres de renovació de les xarxes d'aigua potable i d'aigües residuals d'un tram del carrer Catalunya. A causa de la pluja dels últims dies, els treballs de pintura de la senyalització horitzontal s'han dut a terme este matí.

El consistori de Sagunt ha informat que la inversió ha rondat els 170.000 € i s'ha concretat en el canvi del col·lector d'aigües residuals, que era de formigó amb un diàmetre de 300 mm, per un altre de PVC de 500 mm, i la renovació de totes les escomeses i arquetes del tram afectat.

Quant a la xarxa d'aigua potable, s'ha renovat canalitzant 290 m amb canonada de fosa, de 100 mm de diàmetre, i s'han canviat també totes les escomeses domiciliàries. També s'ha repavimentat i pintat el tram.

Les disculpes del regidor

El delegat de Manteniment i Aigües de l'Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, ha destacat que les obres s'han fet a un ritme més ràpid del que s'havia previst inicialment: «Hui dimarts, amb el pintat de la senyalització horitzontal, donem per acabada l'obra del carrer Catalunya de Port de Sagunt. Van començar el 2 de desembre i tenien una duració prevista de 4 mesos».

El regidor ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades: «Les obres generen molèsties, però segur que l'estat en què quedarà este tram de carrer permetrà una millor qualitat de vida per als veïns».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari