La Fiscalia alemanya creu que Madeleine McCann està morta

Ho ha manifestat este dijous el fiscal de Braunschweig
Madeleine McCann va desaparéixer l'any 2007. | Twitter (@CapitalChambo)

«L'oficina del fiscal de Braunschweig està investigant a un ciutadà alemany de 43 anys davall de la sospita d'assassinat de Madeleine McCann. D'ací podem extraure que assumim que la xiqueta està morta». Amb estes paraules el fiscal alemany ha confirmat la hipòtesi de la policia germànica sobre la desaparició l'any 2007 de la xicoteta McCann: la xiqueta estaria morta.

Un sospitós empresonat en Alemanya

Este dimecres, 3 de juny, la policia britànica i l'alemanya van confirmar que hi ha un nou sospitós sobre el cas que incumbix la desaparició de la xiqueta: un home de nacionalitat alemanya que a dia de hui ja es troba empresonat per altres delictes. Es tracta d'un avanç important en un cas que portava anys aturat i que havia donat peu a infinites teories de conspiració sobre què havia passat amb la menor britànica.

El sospitós seria Christian B., que en el 2017 va ser condemnat per tràfic de drogues i en el 2019 va ser enviat a presó després d'haver abusat sexualment d'una dona de la tercera edat. L'home va viure en Portugal entre els anys 1995 i 2007, l'any en què va desaparèixer la xiqueta. Va ser en el mes de maig, mentres estava de vacacions amb els seus pares en un apartament turístic de Praia da Luz, en l'Algarve. Es va donar la circumstància de què el sospitós es va desprendre d'un vehicle venent-lo el dia després de la desaparició de la xiqueta.

Madeleine McCann, desapareguda el maig de 2007

Madeleine McCann tenia tres anys quan va desaparèixer, pel que ara en tindria setze. En el moment de la seua desaparició, dormia en l'apartament que els seus pares havien llogat en Praia da Luz juntament amb els seus germans, mentres els seus pares sopaven amb una altra parella d'amics en un restaurant que estava a uns 200 metres de l'habitació. No s'ha sabut res mai més.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Perd la vida un xiquet de menys de 10 anys en Espanya per coronavirus" "Les mesures de seguretat que has de complir per a comprar en el mercat de Sagunt"