Fundaci贸 Caixa Ontinyent impulsa el seu programa d'educaci贸 financera

L'entitat fa balan莽 de la seua actuaci贸 i presenta els seus projectes m茅s immediats
脡s un programa transcendent per la import脿ncia actual de disposar d'una m铆nima cultura financera | Caixa Ontinyent

Fundaci贸 Caixa Ontinyent est脿 reorientant el seu programa d'educaci贸 financera 'Finan莽a鈥檛' amb un major impuls online, en l铆nia amb les recomanacions generals i amb la situaci贸 creada per la Covid-19, i amb l'objectiu de caminar cap a la nova era digital.

Les noves necessitats educatives i el major 煤s de mitjans digitals han suposat un gir en la classe d'activitats que oferix el programa. De fet, s'han concentrat en:

  • La pr貌xima campanya divulgativa, amb la col路laboraci贸 de l'actriu i c貌mica Maria Juan que aborda, des de l'humor, els conceptes financers.  
  • L'impuls de cursos online per a professors, fets a trav茅s dels CEFIRES de X脿tiva i Xest. En el cas de X谩tiva, la IV edici贸 de 'Finances b脿siques: 茅s b脿sic saber el b脿sic', es celebrar脿 la pr貌xima setmana i ja es troben programades la cinquena i la sisena edici贸 davant l'alta demanda formativa. En Xest, el curs 'Finances b脿siques: un poc m茅s enll脿' va dirigit a professors de formaci贸 professional del territori valenci脿.
  • Posada en funcionament de 'Els contes de Dino', una aplicaci贸 interactiva per a aprendre divertint-se, que cont茅 la col路lecci贸 de contes infantils de la s猫rie d'educaci贸 financera publicats per l'obra social de Caixa Ontinyent, amb audici贸, lectura, jocs i activitats en valenci脿, en castell脿 i en angl茅s. 脡s gratu茂ta i est脿 disponible per a Android i Apple. 
  • Creaci贸 d'un programa de webinars, amb la finalitat de donar a con茅ixer la nova realitat online, que juga ja un paper fonamental en la gesti贸 quotidiana de l'economia personal i familiar.  
  • Impuls i major pres猫ncia en xarxes socials, com Facebook, Instagram, Twitter i Youtube. 
  • Elaboraci贸 de noves ferramentes online com a suport per a la previsi贸 i realitzaci贸 de pressupostos de l'economia dom猫stica. 

Quatre anys de traject貌ria

Un programa innovador, amb uns 40.000 usuaris en els seus quatre anys de traject貌ria
Des de la seua posada en marxa en octubre de 2016, el programa d'educaci贸 financera de la Fundaci贸 Caixa Ontinyent 'Finan莽a鈥檛' ha sigut usat per 39.954 persones, 37.182 a trav茅s de la web i xarxes socials, i 2.142 en cursos, tallers i confer猫ncies presencials.

'Finan莽a鈥檛' 茅s innovador pels seus continguts, pel seu p煤blic objectiu, per les seues activitats i pels canals de comunicaci贸 que usa. Est脿 obert a persones de totes les edats, en valenci脿 i castell脿, i t茅 com a eix el seu web programafinancat.es, que disposa d'un autotest, documentaci贸 segmentada per edats i mat猫ries, informaci贸, ferramentes, enlla莽os i not铆cies en constant evoluci贸 i una 脿mplia difusi贸 a trav茅s de xarxes socials.

A dem茅s, 茅s un programa transcendent per la import脿ncia actual de disposar d'una m铆nima cultura financera, essencial per al progr茅s i creixement inclusiu i econ貌mic. Totes les persones, en cada moment de la vida i pr脿cticament cada dia, afrontem decisions que influiran en les nostres finances i, per tant, en el nostre futur i el nostre benestar.

Cal considerar que l'铆ndex de coneixements en les nostres comarques es troba per baix de la mitjana d'Espanya, que ja es troba per baix de la mitjana internacional. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Estudien suspendre les competicions deportives valencianes de menors de 12 anys" "Pep 'Botifarra', en concert el diumenge en Botifarra"