Gandia reprén les actuacions culturals en el Moll dels Borja amb 'Borja Port Art'

Esta edició comptarà amb sis espectacles gratuïts de teatre, circ, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics
'Circ al Port' se celebrarà els dissabtes de juliol i agost | Ajuntament de Gandia

José Manuel Prieto, regidor de Política Festiva i Escena Urbana de l'Ajuntament de Gandia, i el director general d'Escena Urbana, Joan Muñoz, han presentat este dilluns la quinta edició del 'Circ al Port' que enguany es denominarà 'Borja Port Art', ja que les activitats programades no seran només de circ i inclouran espectacles de teatre, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics. L'edició d'enguany compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.

L'edil ha explicat que el consistori tornarà a organitzar esta iniciativa fent una sèrie de canvis per a que a poc a poc es puga tornar a la normalitat. «Hem d'anar reprenent l'activitat en un moment tan important per a Gandia com és l'estiu».

El programa oferirà tots els dissabtes, des de l'11 de juliol fins al 15 d'agost a les 20 hores, sis actuacions gratuïtes i comptarà com a emplaçament amb l'esplanada del Moll dels Borja per a que es puga fer efectiu el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

«Gandia és una destinació turística segura i per això tots els espectacles que oferim durant este estiu es faran en condicions de seguretat», ha afirmat Prieto, qui ha acabat la seua intervenció destacant que el 18 de juliol i dins d'un programa posat en marxa per la Diputació de València, Gandia acollirà un espectacle pirotècnic que serà finançat íntegrament per l'ens provincial.

Per la seua banda, Joan Muñoz ha explicat que l'edició d'enguany començarà amb la 'Duo Laos' i conclourà amb 'Casa de Jongh' amb l'espectacle 'Marie?"'. S'establirà un espai de 18 x 24 metres que comptarà amb un aforament total de 208 persones assentades guardant les distàncies recomanades. «Creem que amb totes les mesures que prendrem, la vida cultural de la ciutat podrà tornar a poc a poc», ha conclòs Muñoz.

Programació

  • 11/07 Duo laos. Otros aires
  • 18/07 Lapso producciones. Clásicos excéntricos
  • 25/07 Traspediante. Up2down
  • 01/08 Tema Muñoz. Tema the postman
  • 10/08 Cirkofonic. Tea Time
  • 15/08 Marie de Jongh. Marie?

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!