La Generalitat estudiarà aplicar restriccions en les reunions per a Nadal

Altres comunitats autònomes ja han dit que aplicaran mesures

Un arbre de Nadal decorat amb boles vermelles i daurades
Podrien aplicar-se més restriccions en estes dates | Pixabay

La Generalitat Valenciana estudiarà aplicar mesures de restricció a les reunions socials i familiars per les festes de Nadal en el territori valencià amb la finalitat d'evitar que les festes deriven en «una situació descontrolada» en la transmissió del virus.

D'eixa manera ho ha assenyalat este dimecres la consellera de sanitat, Ana Barceló, després de visitar l'hospital Vega Baixa, preguntada per si el territori valencià es planteja noves mesures restrictives per a les festes nadalenques, com ja han anunciat altres comunitats autònomes.

Sobre este tema, ha exposat que «evidentment» s'estudiaran perquè cal analitzar «tot el que comporte un augment de les relacions socials i en Nadal, òbviament, són unes dates pròpies per a eixes trobades i reunions tant familiars com socials».

Per això, ha assenyalat, «hem de vore quines mesures hem d'implementar o quines recomanacions s'han de donar o imposar per a evitar que en Nadal deriven en una situació descontrolada quan acaben les festes» per no respectar les mesures de seguretat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari