La Generalitat subvencionarà les vacacions per a omplir els hotels en temporada baixa

El pla d'incentius encara està per definir

Hotel amb piscina de Benidorm (Alacant)
La Generalitat està elaborant un pla d'incentius per al turisme | TripAdvisor

El turisme és un dels principals motors econòmics d'Espanya i, en especial, de la Comunitat Valenciana. A demés, ha sigut un dels sectors que més afectat s'ha vist per la pandèmia del coronavirus i molts empresaris ja donen per perdut el mes de juliol.

Per tot açò, la Generalitat Valenciana prepara un pla d'incentius per a estimular la demanda dels professionals sanitaris i d'altres sectors que han mantingut, o fins i tot intensificat, la seua activitat durant l'estat d'alarma. D'esta manera ho anunciava este dilluns el president, Ximo Puig.

Puig s'ha reunit este dilluns amb el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. A pesar de què es tracta d'una iniciativa encara per definir, amb un presupost que encara ha d'estudiar-se, ja s'han visualitzat alguns punts.

Per una banda, es preveuen ajudes per als establiments, per a que puguen oferir els seus servicis per un preu inferior i incentivar d'esta manera la demana durant la temporada baixa. D'altra banda, es preveuen dos fases per a este pla: una primera que aniria des de l'1 d'octubre fins al 15 de desembre i una altra que començaria el 7 de gener i s'allargaria fins a Pasqüa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari