Organitzen una gran festa per als xiquets hospitalitzats en Castelló

Groguet, la mascota del Vila-real CF, va estar present en l'acte animant als xiquets
Els xiquets han gaudit de la màgia de Yunke, amb diferents trucs | Pixabay

Els xiquets hospitalitzats de Castelló protagonitzaren este dimecres, 16 de desembre la festa 'Nadal solidari amb les xiquetes i xiquets del Hospital General i la Plana' organitzada per diferents mitjans de comunicació de Castelló, amb l'objectiu d'anar als més menuts i fer arribar l'esperit nadalenc a tots els racons dels centres hospitalaris.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', un programa especial en directe, conduït per Loles García al costat de Sandra Segarra, va traslladar l'esdeveniment fins a les habitacions de l'hospital General i la seua aula educativa, des d'on van poder seguir-lo els xiquets allí ingressats.

Els bombers de Castelló també es desplaçaren fins als centres sanitaris amb un camió ploma que es va encarregar d'acostar amb la seua cistella a escassos metres d'esta sala la màgia de Yunke, qui va fer diferents trucs espectaculars.

La mascota del Vila-real CF va animar als xiquets

El mateix vehicle va alçar també a la mascota del Vila-real CF, Groguet, qui va saludar als més xicotets amb efusivitat i va estar acompanyada en l'acte per l'ambaixador del club, Marcos Senna, per a entregar després alguns detalls als xiquets.

El gerent de l'Hospital General, Ricardo Tosca, va destacar que «estem encantats d'estes iniciatives, perquè són dies molt durs, en els que no es pot fer el mateix que altres anys, i poder dur a terme un espectacle d'este tipus per a nosaltres i també per a tots els pacients resulta molt important».

Així, a través de la televisió, els implicats van posar la seua il·lusió i ganes perquè l'alegria fera més dolça els moments difícils que travessen alguns xiquets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La situació actual del Covid-19 en Espanya" "Atenció Coronavirus: La nova xifra de nous contagis en el territori valencià"