L'Hospital General de Castell贸 tanca llits de l'UCI per un bacteri infecci贸s

El bacteri pot afectar negativament els malalts
Estan afectats alguns dels llits | Europa Press

En plena segona onada de coronavirus, l'Hospital General de Castell贸 de la Plana s'ha vist obligat a tancar alguns dels llits de la seua Unitat de Cures Intensives (UCI) a causa de l'aparici贸 d'un bacteri contagi贸s. Tot indica a qu猫 alguns pacients instal路lats en este departament s'han vist afectats per ell.

Segons ha avan莽at el diari 'Mediterr谩neo', la Conselleria de Sanitat ja ha informat de qu猫 s'han activat els corresponents protocols de control d'infeccions, ja que s'ha identificat el bacteri 'C谩ndida Auris'. A dem茅s, pareix que 茅s un bacteri molt com煤 en els hospitals durant els 煤ltims anys, ja que s'ha trobat en altres hospitals espanyols.

Segons pareix, este bacteri pot afectar negativament a alguns dels malalts. No obstant aix貌, des de l'Hospital asseguren que la zona afectada no est脿 connectada amb la part de l'UCI destinada als contagiats per coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: El territori valenci脿 se situa en el nivell 2 d'alerta" "Suspenen Expojove i les Campanades de Cap d'Any de Val猫ncia"