ThinkTextil, proveïdor d'Inditex, compra Marie Claire amb un aval de la Generalitat Valenciana

El fabricant tèxtil castellonenc va perdre més de 4 milions l'any passat

El grup de serveis d'acabat i logística per al sector de la moda i retail ThinkTextil ampliarà la seua presència a la producció tèxtil amb l'adquisició del centenari fabricador castellonenc de calces Marie Claire amb un aval de la Generalitat Valenciana.


La tèxtil té la seua factoria principal a Vilafranca del Cid, un xicotet municipi de l'interior de la província, i un centre logístic a Borriol, amb uns 500 treballadors.

L'operació suposa un respir per a la companyia castellonenca, que en els últims anys havia acumulat caigudes de vendes i fortes pèrdues. De fet, l'empresa esperava reduir un 20% els seus ingressos respecte a 2019 per la pandèmia, en què ja va perdre més de 4 milions, i situar-los en 29 milions d'euros.
 


L'acord per a la compra va ser confirmat pels representants del sindicat Comissions Obreres, després de reunir-se amb el conseller valencià d'Hisenda, Vicent Soler. El Govern valencià, a través de l'Institut Valencià de Finances (IVF), és un dels creditors de l'empresa, ja que en els últims anys havia avalat a la companyia tèxtil.

La seua intenció és continuar amb eixa política, pel fort pes econòmic de Marie Claire a la comarca dels Ports.


Per part seua, ThinkTextil es dedica a l'acabat i logística tèxtil, incloent-hi entre les seues operacions principals l'etiquetatge de peça, planxat, embutxacat, costura, a més de transport de mercaderia, logística inversa, emmagatzematge o e-commerce.


Amb la compra de Marie Claire s'assegura comptar amb un important actiu industrial en la confecció i costura precisament en un moment en què els problemes en el transport internacional i les cadenes de subministrament estan generant retards i encariments.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sánchez anuncia la mesura que prorrogarà més enllà del 9 de maig" "Qualsevol pot bloquejar-te WhatsApp amb el teu número de mòbil"