MAPFRE farà revisions gratuïtes de cotxes en Albal esta setmana

Consulta com demanar cita prèvia
Revisions gratuïtes de MAPFRE en València | Europa Press

MAPFRE farà revisions gratuïtes de cotxes del 22 al 24 de setembre en la localitat d'Albal, en la comarca de l'Horta (València), dins del marc de la campanya «Cuidem el teu Acte». Amb esta iniciativa, l'entitat presta este servici gratuït (pre ITV) a qualsevol persona siga o no assegurada de la companyia, i fomenta un adequat manteniment del vehicle, una actitud de seguretat i de responsabilitat entre els conductors de València.

Les revisions, que tindran lloc en les carpes instal·lades per MAPFRE en esta localitat, es faran en 20 minuts, prèvia sol·licitud, i l'usuari rebrà un informe detallat sobre enllumenat i senyalització, rodes i pneumàtics, condicionament exterior i interior, emissions contaminants, sistemes electrònics, motor, nivells i estat de l'adreça, suspensió i frens, entre altres aspectes.

De les més de 140.000 revisions ja fetes, es deduïx que les fallades més freqüents detectats en estes revisions són aquells relacionats amb l'estat de les rodes (defectes de pressió i fallades d'alineació), els sistemes d'il·luminació i els frens, tots ells elements clau en la seguretat.

Com demanar el servici

MAPFRE compta amb unitats mòbils de diagnosis que es desplacen per tota Espanya per a analitzar amb l'última tecnologia (diagnosi del cotxe, comprovació de gasos contaminants, funcionament del sistema de suspensió i incloent sistemes de neteja per ozó del sistema de climatització) de l'estat del vehicle siga com siga la seua antiguitat o companyia d'assegurances. 

La campanya «Cuidem el teu Acte» de MAPFRE ha visitat més de 1.750 localitats espanyoles des que es va posar en marxa esta acció en juny de 2013. Durant l'any 2019 s'han fet fins a 7.000 diagnosis de vehicles demostrant el seu compromís amb la seguretat viària. Per a conéixer el calendari de municipis a on estaran aquestes unitats i sol·licitar el servici es pot consultar en este enllaç.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Nou contratemps amb la vacuna que pot fer-ho saltar tot pels aires" "Irresponsable: 30 persones s'ajunten en un bateig en la platja d'Alacant"