Marina d'Or tanca temporalment fins a febrer davant dels tancaments perimetrals en les CCAA

Els clients podran canviar les dates de la reserva o demanar que el tornen els diners
Tancarà fins a febrer | Marina d'Or

El complex Marina d'Or Ciutat de Vacances, en Orpesa, en la Plana Alta (Castelló), ha anunciat el tancament temporal, fins al mes de febrer de 2021, «com a mesura de prevenció alineada amb els esforços que tots hem de fer i en resposta a l'anunci de les autoritats competents d'evitar desplaçaments entre comunitats autònomes» per a contindre la propagació del Covid-19.

L'empresa comunica als clients amb reserves per al temps en el que la Ciutat de Vacances estarà tancada que garantix modificacions per a noves dates «sense cap cost extra» o bé es pot sol·licitar la devolució de les quantitats entregades a compte, segons un comunicat de Marina d'Or en la seua pàgina web.

El complex posa a la disposició dels clients un telèfon per fer el canvi de dates de reserva, el 964 72 72 70, operatiu de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. Per a evitar col·lapses en la línia sol·liciten als usuaris que abans de fer l'avís tinguen preparats les dades de la reserva i les noves dates de la modificació.

«El viatge serà dur, però l'important és arribar a port. Naveguem junts, remem a contra corrent. No oblides que la tempestat sempre precedix a la calma. Tornarem a vore'ns molt prompte», afirma la direcció en el comunicat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'OMS veu «prometedora» la vacuna de Pfizer" "La multa que ha de pagar la residència Domus Vi d'Alcoi per la gestió del Covid-19"