Ho confirma el BOE: La mascareta serà obligatòria per a tots des dels sis anys

El Govern pretén evitar els contagis massius

 

El Govern espanyol ha publicat en el BOE l'ordre sobre l'obligatorietat de l'ús de les mascaretes, en què concreta que se n'haurà de dur en el carrer, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic «sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal de com a mínim dos metres».

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

Només per persones majors de 6 anys

L'obligatorietat es fixa a partir dels sis anys, tot i que se'n recomana l'ús entre els tres i els cinc. Queden fora d'esta obligatorietat les activitats en les que, «per la naturalesa de les mateixes», resulte incompatible el seu ús, tot i que no concreta quines. L'ordre és vigent des de dijous i mentres dure l'estat d'alarma i les seues pròrrogues.

 

Tampoc estaran obligats a portar mascareta les persones que tinguen alguna dificultat respiratòria que puga vore's agreujada pel seu ús. No n'hauran de dur tampoc aquelles persones per qui estigua contraindicat per motius de salut, de discapacitat o dependència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!