Metrovalencia anuncia el seu horari per a les festes nadalenques

S'ha incrementat el número de metros respecte als anys anteriors
Les circulacions acabaran entre les 22.00 i les 23.00 hores | Wikipedia

Metrovalencia oferirà durant els dies laborables de les pròximes festes nadalenques el servici habitual per a esta classe de dies. Açò implica l'increment de metros respecte a altres anys i no es modificaran els horaris durant els dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener.

Segons informa 'Levante-EMV', en el TRAM d'Alacant, en estes dates, hi haurà servici laborable no lectiu, ja que estaran tancats els centres educatius. Este horari també s'aplicarà en les línies de tramvia de Metrovalencia.

En la Nit de Nadal i la de Cap d'Any, les circulacions acabaran entre les 22.00 i les 23.00 hores. El Dia de Nadal i el d'Any Nou, per contra, els servicis començaran més tard que habitualment. 

Els horaris de Nadal en València es podran consultar en les estacions, en la pàgina web o en l'aplicació i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client: 900 46 10 46.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Denuncien que es facen proves PCR junt a un col·legi de Burjassot" "L'Ajuntament de Godella dona inici a 'El Nadal Familiar'"